Misschien wel het lekkerste Non-Stop Internet Radio Station van De Zaanstreek en Omgeving. Want wij draaien "feel good" muziek. 

We bieden een aantal LIVE radio programma’s aan. Voor meer informatie check onze Facbook of Twitter account.

We bieden een aantal LIVE radio programma’s aan. Voor meer informatie check onze Facbook of Twitter account.

onze programmamakers en deejees.

ma t/m vrij 12:00-13:00

Kom elke werkdag gezellig lunchen met onze Patrick Jacobs “Lunch Break”. Met de HitTip, Het Toetje en veel muziek. 

maandag 19:00-21:00

Ruim 35 jaar presenteerd Camille Janszen al het New Country programma “Hits From The Heartland” Met items als de ‘Country Classic’ ‘Nashville Now’ ‘Spotlight On’ en de ‘Dutch Barn’ eigentijdse country van eigen bodem.

dinsdag 14:00-16:00

Muziekvitaminen is een radioprogramma op de dinsdagmiddag. Deze wordt gepresenteerd door Peter van der Berg. Met veelal muziek uit de 70’s tot de Zero’s.

donderdag 20:00-22:00

Iedere Donderdagavond de lekkerste Dance, Italo, Eurodance en de 6 keuze’s van Peter en de verse MINIMIX van DJ Gert. Een lekker radioprogramma waar je niet van stil kan blijven zitten.

zondag 09:00-10:00

Lekker wakker worden met de muziek van Simone. Wie wil dat nu niet. Een lekker gevarieerd muziekprogramma. En geen haast hoor!. Lekker ontspannen.

zondag 15:00-17:00

Presentator Kees de Haan laat in Crossroads horen hoe breed country muziek is.
Je hoort country muziek uit alle windstreken en hij weet door zijn internationale contacten in de muziekwereld ook onbekend talent in het zonnetje te zetten.

zondag 18:00-22:00 LIVE

Patrick en Henri nemen je mee naar de jaren 60, 70 en 80. Op geheel eigen wijze presenteren zij Classics. Een must voor Live radio liefhebbers.